Linkuras vision är göra arbetslivet och livet fritt från onödig stress, genom hälsoundersökningar med stressmätning, för att kunna leva ett så energifyllt liv som möjligt. Vi bygger ett teknikbolag i Sthlm och Linköping med kunder och användare i hela världen. Wellbeingmarknaden växer stort och intresset för våra stressmätningar ökar.

Vi kommer nu tillsätta nu en Sales Manager för att göra tillväxtresan tillsammans med oss. Som Sales Manager ansvarar du både för att själv växa affären med egen försäljning mot större företag och återförsäljare och leder vårt affärsteam, bestående av två seniora säljare och en marknadsexpert. 

Du blir framgångsrik i rollen hos oss tack vare din erfarenhet av datadrivet samarbete mellan sälj och marknad, din entreprenöriella kreativitet och din strategiska förmåga. Hos oss fortsätter du växa och lära med oss andra i teamet. Här finns en bjussig blandning av expertis inom allt från försäljning, coaching, teknik, hälsa, välmående, biomedicinsk forskning och massa glatt humör. 

Vi ser fram emot att träffa dig!

I den här rekryteringen tar vi hjälp av Closers, kontakta Robert Conzato robert.conzato@closers.se om du är nyfiken på mer.