Linkura gör människor starkare, smartare och gladare!
Linkura hjälper människor att öka välmående och sänka stress genom digital coaching ur biodata. Vi är ett Wellbeing as as Service B2B-företag, med rötterna i forskning vid Linköpings Universitet och beteendevetenskap.

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu förstärkning till vårt coachteam. I rollen som Coach Manager blir du en betydande person i vår tillväxtresa. Du kommer att ansvara för vår coachingleverans, både som aktiv coach själv och strategiskt fortsatta uppbyggnaden av vår coachorganisation genom underkonsulter.

Genom vår plattform coachar du och dina coachkollegor klienter utifrån Linkuras mätningar av stress, återhämtning, sömn och fysiskt aktivitet. Klienterna deltar i olika Linkuraprogram där din roll är att vägleda, utmana dem för att hjälpa dem att bli sina bästa jag. Till din hjälp har du både ett engagerat team runt dig och beprövade modeller och arbetssätt.

En dag på jobbet
Som Coach Manager ansvarar du för att rekrytera och utbilda coacher som underkonsulter, samt fördela samtal till dem under våra kundprojekt. Du säkerställer Linkuras uppskattade leverans av coachsamtal till varje medarbetare i team eller hela företag.

Du arbetar även själv som coach med klienter i våra kundprojekt för att vara förankrad i verksamheten och vara nära coacherna i den dagliga verksamheten. Med engagemang och kompetens bidrar du till att skapa nya insikter som stärker klientens hälsokompetens och skapar positiva förändringar.

Arbetsuppgifter

  • Ansvar för att rekrytera och utbilda coacher som underkonsulter, samt fördela samtal till dem under våra kundprojekt. 
  • Ekonomi, fakturering av underkonsulter och uppföljning av överenskomna avtal etc. 
  • Genomföra coachsamtal med klienter i våra kundprojekt.
  • Koordinering och leveransplanering av coachsamtal i kundprojekt.
  • Skapa och facilitera forum för kunskapsdelning och kvalitetssäkring av Linkuras coachtjänst.
  • Skapa nära relationer till våra underkonsulter och i framtiden eventuellt våra coacher hos partners (Previa, Feelgood etc).

Vem är du?
Du är i grunden utbildad coach eller har utbildning i motiverande samtalsmetodik. I rollen som coach behöver du också kunna vägleda inom hälso- och livsstilområdet. Det är meriterande om du har en stress- eller livsstilscoach utbildning och intresse för teknik och att mäta på kroppen.

Du har god affärsförståelse och sinne för ekonomi. Du har erfarenhet av att strategiskt och självständigt utveckla, driva och skala verksamheter. 

Du är en stjärna på att bygga och vårda relationer med såväl Linkuras coacher, vårt coachnätverk, kunder och Linkurateamet.

Du trivs och känner dig trygg i att prata inför grupper, både digitalt, live och i videoformat.

Du har stor vana av att arbeta i digitala plattformar för såväl projektplanering och administration som Google Meet, Teams, Zoom etc.

Då Linkura befinner sig i en tillväxtresa tror vi också det kittlar till lite i magen av tanken när det går fort. 

Din nya omgivning
Våra kunder är moderna företag, företagshälsovård och försäkringsbolag som förstår att deras medarbetare och försäkrades välmående är högsta prioritet. Du kommer i din roll möta både coacher och användare med ett stort intresse för att stärka hälsan hos sina medarbetare. Våra användare är både chefer och hela deras team, ofta hela företag, samt försäkrade som får tillgång till våra tjänster genom sin försäkring. 

Dina kollegor är ett kunnigt, nyfiket och prestigelöst gäng av säljare, marknadsförare, utvecklare, produktägare och coacher samt ett stort nätverk av experter inom mental kondition.

På Linkura har du stort ansvar och frihet, men är aldrig ensam. Linkura är ett lagspel.

Ansök genom att fylla i formuläret och bifoga där ditt CV. Vi genomför intervjuer löpande med start från slutet på september!

Ansökan sker genom formulär nedan!