Som coach hos Linkura arbetar du med att stötta våra användare i deras resa mot bättre mående. Då vi befinner oss i kraftig tillväxt finns nu en unik möjlighet för dig som är coach att kombinera din expertis med den senaste tekniken inom biodata. En oslagbar kombination för dig som brinner för att hjälpa människor att bli sitt bästa jag.

Linkura gör människor starkare, smartare och gladare!

Linkura hjälper människor att öka välmående och sänka stress genom digital coaching ur biodata. Vi är ett Wellbeing as as Service B2B-företag, med rötterna i forskning vid Linköpings Universitet och beteendevetenskap.

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu förstärkning till vårt coachteam. I rollen blir du en betydande person i vår tillväxtresa. Du får arbeta direkt med våra användare och kunder i leverans samt bidra i den fortsatta uppbyggnaden av vår coachorganisation.

Genom vår plattform får du inte bara prata med klienter utan även ta del av deras mätningar av stress, återhämtning, sömn och fysiskt aktivitet. Klienterna jobbar i olika sorters program där din roll är att vägleda, utmana dem för att stärka deras hälsokompetens och välmående. Till din hjälp har du både ett engagerat team runt dig och beprövade modeller och arbetssätt att falla tillbaka på.

En dag på jobbet

Vi söker nu coacher både till vårt inhouse-team och för att jobba som underkonsulter. Oavsett består din vardag till stor del av att genomföra digitala samtal med klienter. Med din energi, engagemang och passion bidrar du till att skapa nya insikter som stärker klientens hälsokompetens och skapar positiva förändringar.

Arbetsuppgifter

  • Genomföra hälsosamtal som skapar unika insikter och lärdomar inom insiktsprogrammet
  • Identifiera individer i behov av fördjupat stöd och hänvisa till relevant stöd
  • Arbeta med datadriven beteendeförändring för egna klienter inom våra coachprogram
  • Ett gott och nära samarbete med Customer Success och vår säljorganisation

Vem är du?

För att jobba hos eller med Linkura behöver du behöver du en coachutbildning eller utbildning i motiverande samtalsmetodik. I rollen som coach behöver du också kunna vägleda inom hälso- och livsstilområdet. Det är meriterande om du har en stress- eller livsstilscoach utbildning och intresse för teknik och att mäta på kroppen.

Då Linkura befinner sig i en tillväxtresa tror vi också det kittlar till lite i magen av tanken när det går fort. I takt med att Linkura och coachteamet växer, ser vi även att din roll utvecklas i takt med den.

Linkura rekryterar kompetensbaserat. Du ansöker därför genom att svara på tre frågor. Du behöver inte skicka in CV eller personligt brev. Vi genomför intervjuer löpande med start från slutet på augusti. 

Din nya omgivning

Våra kunder är moderna företag och försäkringsbolag som förstår att deras medarbetare och försäkrades välmående är högsta prioritet. Du kommer i din roll möta både chefer och HR-chefer med ett stort intresse för att stärka hälsan hos sina medarbetare. Våra användare är både sagda chefer och hela deras team, ofta hela företag, samt försäkrade som får tillgång till våra tjänster genom sin försäkring. 

Dina kollegor är ett kunnigt, nyfiket och prestigelöst gäng av säljare, marknadsförare, utvecklare, produktägare och coacher samt ett stort nätverk av experter inom mental kondition.

På Linkura har du stort ansvar och frihet, men är aldrig ensam. Linkura är ett lagspel.