Är du nyfiken på biodata, tech, innovation och hälsa?
Vill du hjälpa människor att nå sitt bästa jag?
Är du strukturerad, kommunikativ, serviceminded och en riktig doer?
Då vill vi jobba med dig!

Observera att detta är en kommande tjänst. Linkura växer stadigt och i takt med detta kan det med kort varsel bli aktuellt att anställa vår nästa Customer Success. Därför vill vi gärna utöka vårt nätverk med nya kandidater. Välkommen med din ansökan och intresseanmälan så hör vi av oss när det blir aktuellt att rekrytera för denna tjänst och om du blir aktuell för den.

Linkura gör människor starkare, smartare och gladare!

Linkura hjälper människor att öka välmående och sänka stress genom digital coaching ur biodata. Vi är ett Wellbeing as as Service B2B-företag, med rötterna i forskning vid Linköpings Universitet och beteendevetenskap.

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker en Customer Success till vårt kontor i Linköping. I rollen blir du en betydande person i vår tillväxtresa. Du får arbeta direkt med våra användare och kunder i leverans samt bidra i den fortsatta uppbyggnaden av vår Customer Success-organisation.

En dag på jobbet

Du är en viktig del av Delivery teamet som ansvarar för att skapa magiska leveranser till våra användare. Du ansvarar för våra kundprojekt och håller ordning på vart kunder befinner sig i sin resa och säkerställer att de får en så bra Linkura-upplevelse som möjligt. Du finns med användarna från dag ett och det är till dig de vänder sig i olika typer av frågor i vårt support- och hjälpcenter.

I din vardag är du även en spindel i nätet med nära samarbete med framför allt säljare, coachteam och logistik. Du hämtar aktivt in feedback från användare via våra forum och bidrar till vår fortsatta produktutveckling.

Arbetsuppgifter

  • Skapa magiska upplevelser för våra användare genom onboarding, uppföljning och rapportering i kundprojekt
  • Hantera relationen med våra användare och säkerställa att det får ut största möjliga nyttan av Linkura – så att de kan må så bra som möjligt!
  • First-line-support, du svarar på användares frågor och identifierar proaktivt sätt att göra användarupplevelsen ännu bättre
  • Du har ett gott och nära samarbete med våra säljare
  • Administrativ stöd för vår coachansvarig

Din nya omgivning

Våra kunder är moderna företag och försäkringsbolag som förstår att deras medarbetare och försäkrades välmående är högsta prioritet. Du kommer i din roll möta både chefer och HR-chefer med ett stort intresse för att stärka hälsan hos sina medarbetare. Våra användare är både sagda chefer och hela deras team, ofta hela företag, samt försäkrade som får tillgång till våra tjänster genom sin försäkring.

Dina kollegor är ett kunnigt, nyfiket och prestigelöst gäng av säljare, marknadsförare, utvecklare, produktägare och coacher samt ett stort nätverk av experter inom mental kondition. På Linkura har du stort ansvar och frihet, men är aldrig ensam. Linkura är ett lagspel.

Vem är du?

Vi tror att du är noggrann, strukturerad, kommunikativ och trivs i en roll där du är spindel i nätet. Du har bakgrund i roller som innefattat exempelvis mindre projekt- och processledning, kundservice och support.

Du är en riktig doer med stor egen initiativkraft och problemlösningsförmåga. Du motiveras av och har en känsla för att förenkla och utveckla arbetssätt och processer. Du är van vid att skapa och följa checklistor, projektkalendrar och andra dokument som underlättar både din och andras vardag. Du är serviceminded, positiv och älskar att hjälpa till och får energi av kontakten med både kund och användare.

Då Linkura befinner sig i en tillväxtresa tror vi också det kittlar till lite i magen av tanken när det går fort. I takt med att Linkura och Customer Success teamet växer, ser vi även att din roll utvecklas i takt med den. 

Linkura rekryterar kompetensbaserat. Du ansöker därför genom att svara på tre frågor. Du behöver inte skicka in CV eller personligt brev. Vi genomför intervjuer löpande med start från slutet på augusti.

Till ansökan