Du gillar att göra affärer både själv och genom andra. Kommer bäst till din rätt i snabbväxande entreprenöriella miljöer. Älskar kombinationen av att både utveckla strategier och praktiskt implementera dem själv och med andra. Kanske har du även ett lite nördigt intresse kring mental hälsa, träning eller coaching. Känner du igen dig? Då skulle du kunna vara vår nya kollega!

Vad gör en partneransvarig hos Linkura?
I rollen leder och utvecklar du Linkuras långsiktiga partnerstrategi. Du är ytterst ansvarig för både strategi och praktisk implementering av både befintliga och nya partnerskap.

I rollen kommer du arbeta nära våra befintliga partners inom både företagshälsovården och försäkringsbranschen. Tillsammans skapar ni optimala förutsättningar att framgångsrikt sälja våra tjänster. Arbetet innebär både att du leder en strategisk gemensam affärsutveckling och ger ett operativt stöd till KAM:ar i våra partners säljorganisationer.

Du ansvarar också för att utforma och växa vår partnerportfölj både inom befintliga och nya segment och marknader. Du leder här hela kedjan från första kontakt, nätverkande och möten, genom gemensamma business case till utbildning, utrullning och uppföljning. Eftersom Linkura är ett bolag i tillväxt trivs du i en roll som både utvecklar och själv implementerar strategier.

Över tid räknar vi med att din funktion kommer växa med fler medarbetare både i Sverige och internationellt. Ditt arbete är centralt i vår resa och kommer prägla och lägga grunden för vår fortsatta tillväxt. Även om du trivs med ett tydligt ansvar är du aldrig ensam i din roll. För att nå framgång arbetar du nära säljare, marknadsteam, customer success, produktägare och VD, både i strategiska diskussioner och pragmatiska lösningar för dina kunder. 

För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du:

 • Är en naturlig och inspirerande ledare i samarbetet med både strategiska och operativa funktioner hos våra partners
 • Har erfarenhet av att sälja, både själv och genom partners
 • Prestigelöst och bekvämt både kan utforma strategier och själv implementera dem från start till mål
 • Är pedagogisk och entusiasmerande
 • Gillar människor, relationer och affärer

Vi tror dessutom det kan vara en bonus att du:

 • Har erfarenhet av att skapa internationell tillväxt genom partners
 • Har erfarenhet från företagshälsovård- eller försäkringsbranschen

Vilka är Linkura?
Linkura hjälper organisationer att öka engagemang, motivation och välmående genom digitala träningsprogram för mental kondition baserade på biodata och digital coachning. 

Hur är det att jobba på Linkura?
På Linkura vet vi att bästa vägen till framgångsrika bolag är genom starka och glada medarbetare. Därför lever vi som vi lär. Vi har ett utpräglat självledarskap utan krångliga hierarkier där alla hjälper varandra att bli våra bästa jag. Vi vet att vårt arbete gör världen bättre, därför är vi ambitiösa och modiga tillsammans.

Hos oss får du:

 • En möjlighet att arbeta med en lösning på en av vår tids största utmaningar
 • Vara med och leda en tillväxtresa. Varje individ hos oss påverkar vilka vi är och vilka vi kan bli.
 • Genuint självledarskap. Vi leder Linkura tillsammans där varje funktion tar ett stort ansvar för att nå sina egna och bolagets mål.
 • Löpande träning i mental kondition genom fri tillgång till mätare, coach och träningsapp
 • Flexibla arbetstider. Du styr själv dina arbetstider så att de passar dig, dina kollegor och våra kunder
 • Kollegor som är forskare, mentala tränare, elitidrottare, experter och riktigt roliga att hänga med

Vi rekryterar kompetensbaserat. Vi vill därför inte ha något personligt brev utan du ansöker enkelt genom att svara på frågorna i formuläret nedan. Vi genomför intervjuer löpande och avser tillsätta rollen så snart som möjligt. 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Boel Sjöstrand, VD på Linkura via 073-541 81 26 eller boel@linkura.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Till ansökan