Vill du vara med och lösa en av samtidens största hälsoutmaningar? Söker du en roll där du får kombinera webbutveckling, egna teknikval och en spännande tillväxtresa? 

Linkura gör människor starkare, smartare och gladare!

Linkura erbjuder världsledande träningsprogram för mental kondition som bygger på biodata och coachning. Vår produkt bygger på HRV-mätningar genom kontinuerligt EKG med egenutvecklad hårdvara som visualiseras mha patenterade algoritmer i Linkuras app samt egenutvecklade webbportaler. 

Vi är i början på en fantastisk tillväxtresa där varje persons arbete sätter prägel på bolaget framåt. Ditt arbete kommer forma både produkten och hur tech teamet jobbar tillsammans och därmed hela Linkuras resa framåt.  

En dag på jobbet

Som Webbutvecklare på Linkura arbetar du med front- och backendutveckling inom webb och applikation. Din roll sträcker sig från design till implementation. Du arbetar med Linkuras app för Android och iOS samt med egenutvecklade webbportaler för coacher och Customer Success. Du planerar ditt arbete och projekt tillsammans med dina kollegor som är utvecklare, produktägare, forskare inom biodata, hälsocoacher och förstås säljare, marknad och customer success.

Linkura har en av världens största databaser av friska hjärtslag ur vilken vi kan bygga AI och om några år även ML. Ditt arbete kommer vara del i detta. 

Tekniker? Du bestämmer! 

Du får möjlighet att skapa tjänsten som webbutvecklare hos Linkura, och i samråd med teamet besluta vilka programmeringsspråk och ramverk som passar bäst för dig och produkten.

Vem är du?

Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet av webbutveckling samt erfarenhet av att självständigt driva utvecklingsprojekt. Eftersom du själv kommer att välja programmeringsspråk och ramverk, lägger vi ingen värdering i vilket programmeringsspråk du är bäst i, utan det viktiga är att du har erfarenhet av utveckling och är trygg i logiken. Kanske har du arbetat med något eller några av följande;

  • JavaScript och ramverk som React, Vue, Node eller Angular.  
  • PHP och ramverk som Laravel, Django.
  • HTML. CSS
  • SQL
  • SSH, Git
  • Unit testing.
  • Jenkins

Vi ser att du som söker tjänsten är en person som är självständig och tar eget ansvar i god kommunikation med resterande team. Du jobbar hårt för att hitta lösningar på problem och ber om hjälp när du kör fast. Linkura är en glatt gäng där alla bidrar och alla hjälps åt!

Vi hoppas också att du ser vår långsiktighet och vill vara med på en tillväxtresa utöver det vanliga. Vi vill att du delar vår vision om att hjälpa människor må sitt bästa jag och att du går igång på att jobba med något betydelsefullt som förbättrar livet och vardagen för många. Vi hoppas att du är nyfiken, driven och engagerad, för det är vi.

Du ansöker genom att skicka in ditt CV eller en länk till din LinkedIn och skriv några rader om din erfarenhet av webbutveckling.

Ansökan skickar du direkt till vår VD Boel som är både ingenjör och älskar teknik. Du når henne via: boel@linkura.se