Hälsosamma medarbetare med hög mental kondition är en urkraft som driver innovation, prestation och lönsamhet till nya höjder. Allt fler värdesätter också arbetsplatser där de både kan prestera och må bra, särskilt den yngre generationen. Trots att vi står inför ett på många sätt ovisst 2021 är en sak säker, alla organisationer behöver ha en hälsostrategi på plats. Men vart börjar du ens?

I en kunskapsintensiv värld blir begrepp som mental kondition allt viktigare. I detta webinar sätter vi därför fokus på verktygen och tipsen du behöver för att säkerställa att 2021 blir året där din organisation går från att vara frisk till att vara urstark.

All data talar nämligen samma tydliga språk. Hög mental kondition innebär högre livsglädje, motivation, prestation och välbefinnande. Den hjälper individer att snabbt hitta kreativa lösningar på utmaningar och våga utforska nya möjligheter. Jag vågar påstå att den är grunden för din förmåga att vara framgångsrik. I förlängningen hela din organisations förmåga att vara bäst när det gäller.

Trots detta fastnar vi allt för ofta i diskussioner om hur vi håller oss friska, snarare än hur vi blir urstarka. Och det är inte konstigt. Hälsa är svårt, individuellt och känsligt. Det kräver mod, nyfikenhet och genuin omtanke för att våga arbeta med mental kondition – på riktigt. Men jag tror att 2021 är året där du lyfter blicken. Höjer ambitionsnivån. Vågar hjälpa inte bara dig själv utan hela din organisation att bli sina bästa jag.

I årets första webinar vill vi göra allt vi kan för att hjälpa dig på din resa. Vi vill bjuda på våra bästa tips, råd och verktyg för hur du kan skapa en strategi som stärker den mentala konditionen i er organisation. Du kan bland annat förvänta dig att få svar på:

  • Hur implementerar jag en strategi som främjar mental kondition?
  • Vad är de vanligaste utmaningarna och hur hanterar jag dem?
  • Vilken roll har ledare och HR i att skapa urstarka organisationer?

Du hittar sändningen direkt via knappen nedan!

Till sändningen