På många sätt är 2020 som vilket år som helst. Ett år fyllt av upplevelser, succéer, misslyckande, skratt, sorg och lärdomar. Bara lite mer, av allt. Ett år där livets stereo spelat på lite högre volym än vanligt. Ett år som inte blev som någon av oss planerat. Ett år vi inte kommer glömma i första taget!

När vintermörkret tar ett allt starkare grepp om vårt Sverige kan det nästan kännas lite overkligt. Vi börjar faktiskt närma oss slutet på ett 2020 som både släpat sig fram och flugit förbi på samma gång. Det är inte konstigt att även den mest härdade kan känna att det är lite tufft.

När vi närmar oss nyår vill vi därför hjälpa dig och de omkring dig att landa. Att vända blicken inåt och verkligen tänka efter. Att känna efter. Att reflektera. Att tillsammans ladda om batterierna och komma tillbaka med en tydlig riktning och energi in i det nya året. Vi vill hjälpa dig att göra ett mentalt bokslut! Vi vill hjälpa dig att facilitera ett mentalt bokslut!

Du är därför varmt välkommen till ett digitalt samtal där vi pratar om:

  • Varför det är så viktigt att stanna upp och reflektera
  • Hur jag gör ett mentalt bokslut för mig själv
  • Hur jag hjälper en grupp att göra mentalt bokslut

Du hittar hela sändningen direkt via knappen nedan 🙂

Till sändningen