Att skapa organisationer som både presterar och mår bra är en av vår tids allra största utmaningar. För hur hjälper man sina anställda att navigera i ett ständigt skiftande landskap? I en värld som både är närmare och mer ensam än någonsin. En värld där ”det är lite mycket nu” blivit status-quo.

Fysiologiskt är svaret faktiskt ganska enkelt. Det handlar om att göra kloka och aktiva val kring prestation och återhämtning. Att stärka förmågan att snabbt kunna prestera när det behövs. Att snabbt hitta återhämtning när tillfälle ges. Träna den mentala konditionen, helt enkelt. Organisationer som erbjuder sina anställda mental konditionsträning ser tydliga effekter både i form av ökad prestation och ökat välmående.

I höstens första morgonsoffa med Linkura reder vi tillsammans ut begreppet mental kondition. I soffan sitter Anders Tjernvik, docent i fysiologisk mätteknik och expert på att mäta mental kondition samt Tinna Berglund, hälsopedagog och ICF-certifierad coach samt expert på att träna mental kondition.

Du kommer under 30 minuter bland annat få svar på:

  • Vad är egentligen mental kondition och går det att mäta?
  • Går det att ha god mental kondition utan att leva som en tibetansk munk?
  • Hur kan jag träna min mentala kondition?
  • Varför är mental kondition en framgångsfaktor i moderna organisationer?

Du hittar hela sändningen via länk nedan. 🙂