Vi söker en Sales executive till Stockholmskontoret

Vill du skapa framtidens hållbara arbetsliv? Är du nyfiken på samarbetet mellan teknik och människa? Är du en skicklig säljare som trivs i hjärtligt samarbete i snabbväxande startups?

Då vill vi jobba med dig!

Linkura är ett forskargrundat health tech bolag som med hjälp av hjärtdata ger individer och företag insikt och kunskap för att vara sina bästa jag. Datadriven mental styrka, på riktigt!

Vi vill göra människor starkare, smartare och gladare!

Vi vill hjälpa fler människor att bli sina bästa jag. Därför söker vi en säljare/KAM till vårt team i Stockholm. Där blir du en viktig person i vår strategiska tillväxtresa och ditt arbete påverkar direkt hur många människor vi kan hjälpa att må så bra som möjligt. Detta sker både genom din omedelbara försäljning och genom hur dina affärer och nätverk bidrar till Linkuras strategiska affärsutveckling. Vi vill nå ut till kunder som liksom vi vill förändra hur människor mår på jobbet. Målgruppen är modiga HR-chefer och chefer med personalansvar inom alla branscher.

En dag på jobbet får du spendera med att boka och träffa nya viktiga kunder, skräddarsy lösningar genom rådgivning och att fortsätta jobba med och skapa merförsäljning, så att dina kunder i sin tur skapar god livsbalans över tid för sina medarbetare. Du får ansvara för hela kedjan genom mötesbokning, offerter, avtal, uppstart och uppföljning av leverans. Du samarbetar med dina kollegor som är säljare, utvecklare, produktägare, customer success och med ditt och vårt nätverk av experter inom mental hälsa och styrka.

Vem är du?

Vi tror att du är en skicklig nätverkare och säljare, som brinner för mental hållbarhet. Du har försäljningserfarenhet från tjänsteförsäljning B2B till chefer och/eller HR i medelstora och större organisationer. Kanske har du bakgrund som konsult? Du får energi av mötet med spännande kunder som liksom vi vill göra världen bättre. Vi tror att du trivs i en snabbföränderlig startup-miljö där du får vara med och påverka. Vi vet också att du är självgående och orädd att be om hjälp. Din drivkraft och din erfarenhet har gett dig ett stort nätverk inom HR och ledarskap som du vill fortsätta växa.

Vi bryr oss inte ett skvatt om din ålder, din könstillhörighet, bakgrund eller annat ovidkommande. Däremot vet vi att det är bra att behärska både svenska och engelska i tal och skrift, för att nå fram till våra kunder.

Du är kanske civilekonom, civilingenjör eller har annan relevant akademisk bakgrund.

Linkura – Listen to your heart

Vi vill att alla ska vara sina bästa jag!

Under stress och press fattar hjärnan fel beslut och kan feltolka kroppens signaler. Hjärtat däremot ljuger aldrig. Bokstavligt talat. Därför mäter vi hjärtslag och har en forskningsbaserad och patenterad algoritm som omvandlar hjärtslag till ett återhämtningsindex, så att våra kunder och användare kan jobba med sin mentala kraft med objektiv data i kombination med personlig och specifik kunskap och insatser.

Vi jobbar både med enskilda individer, arbetsgrupper och hela företag. Vårt mål är att minska stressrelaterad ohälsa i samhället och på arbetsplatser. Vi jobbar mot FNs Globala Hållbarhetsmål 3.4.

Vi vet att människor och robotar är bäst på olika saker och har både AI och datadrivna lösningar samt personliga coacher och experter. Vi knyter ett namnkunnigt advisory board med ledande profiler inom AI, biodata och psykologi. Linkura är delfinansierat av Almi Invest och Linköpings Universitet och har listats som en av Sveriges mest lovande start-up av såväl Ny Teknik, Serendipity challenge och Invest Stockholm.

Ansökan

Ansök genom att beskriva dina erfarenheter och drivkrafter i relation till “Vem är du?” ovan. Bifoga gärna CV eller linkedinprofil. Ange även tillgänglighet och löneanspråk.

Skicka din ansökan till boel@linkura.se

Vi tar emot ansökningar och genomför intervjuer löpande.

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss föreslår vi att du söker upp någon av oss i teamet och frågar 🙂

Vi ser fram emot att höras!

Hjärtliga hälsningar,

Dina nya kompisar på Linkura