MĂ„ndag morgon och vi startar veckan pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt – uppstart hos en ny kund! Vi sĂ€ger hĂ€rmed varmt vĂ€lkomna till LĂ€nsförsĂ€kringar Östgöta som erbjuder helhetslösningar inom bank och försĂ€kring. Som ett ömsesidigt försĂ€kringsbolag sĂ€tter man kunden i centrum, pĂ„ alla nivĂ„er. En förutsĂ€ttning för att leverera pĂ„ det löftet Ă€r att samtliga medarbetare mĂ„r bra pĂ„ jobbet.

Kulturen hos LÀnsförsÀkringar prÀglas av ord som hÀlsa, mÄngfald och hÄllbarhet. För att sÀkerstÀlla en god hÀlsa bryr man sig om hur varje medarbetare mÄr, bÄde fysiskt och psykiskt. Internt drivs initiativ inom allt frÄn utbildning i stresshantering till roliga informationskampanjer kring varför till och med Charlotte Kalla flÄsar i trappor.

Syreskuld, Àr svaret.

För att ta arbetet till nÀsta nivÄ utvÀrderar LÀnsförsÀkringar nu Linkuras coachningsplattform. Med mottot att ledare Àr viktiga kulturbÀrare och mÄste föregÄ med gott exempel genomförs i ett första steg en pilot pÄ 3 mÄnader med hela bolagets ledningsgruppen. Inom projektet utvÀrderas Linkuras enkÀtverktyg, den objektiva hÀlsoscreeningen med stressmÀtare samt coachningsupplevelsen.

”Vi ser fram emot ett spĂ€nnande samarbete tillsammans med Linkura dĂ€r vi i förlĂ€ngningen ser gemensamma möjligheter att göra nĂ„got riktigt bra för östgötarna”  
– Patrik Petersson, chef försĂ€kring sak & liv hos LĂ€nsförsĂ€kringar Östgöta.

Vi Àr frÄn Linkuras sida bÄde stolta och glada att vÀlkomna LÀnsförsÀkringar till oss och ser fram emot ett fortsatt utvecklande samarbete!

Linkura
2019-11-25

Om Linkura
Linkura Àr en Linköpingsbaserad start-up som hjÀlper individer att öka sitt vÀlmÄende. Sprunget ur miljön kring Linköpings universitet har bolaget skapat en coachningsplattform som kombinerar personlig hÀlsodata med rÄdgivning och coachning. Linkura Àr ett modernt verktyg för arbetsgivare som vill ge sina anstÀlla en bÀttre balans i vardagen och skapa sundare, trevligare och mer produktiva arbetsplatser. 

För mer information kontakta:

Linkura
Tobias Widemar
Kundansvarig
073-501 24 14
tobias.widemar@linkura.se

LÀnsförsÀkringar
Patrick Peterson
Chef FörsÀkring
013-29 05 87
patrick.petersson@lfostgota.se