I vårt stressade samhälle blir rollen som chef och ledare allt viktigare för att säkerställa att alla i gruppen inte bara presterar utan även mår bra. Men hur leder man egentligen i stress? Och framförallt, hur ser man till att själv må bra när pressen ökar från både anställda och ledning?

Stress är ett faktum i dagens samhälle och den ständigt uppkopplade vardagen gör oss ibland sjuka. Socialt brus kräver vår uppmärksamhet dygnet runt och våra hjärnor bombas av ett ständigt informationsflöde. Reklam, nyheter, jobb, multitasking, mail, sms, telefon och sociala medier fyller våra hjärnor och vi får aldrig en paus för att återhämta oss.

En grupp som är särskilt utsatta är chefer och då speciellt mellanchefer. Flera studier visar nämligen att den grupp som är mest drabbad av utmattning och psykisk ohälsa är just mellanchefer som måste hantera krav både från högsta ledningen och sin personal.

I detta webbinarium bjuds du på en inspirerande föreläsning varvat med fakta och tips. Maria Eriksson och Tinna Berglund coacher på Linkura med lång erfarenhet av stresshantering och beteendeförändring delar med sig av sin erfarenhet av att arbeta med chefer med perspektiv både på självledarskap och ledarskap kring stressproblematik. Vi ger dig svar på frågor som:

  • Hur identifierar jag stress, hos mig själv eller mina kollegor?
  • Hur stärker jag mig själv som stressad ledare?
  • Hur kan jag öka motivation och välmående i min organisation?

Föreläsningen riktar sig både till dig som chef och anställd, tipsa gärna någon du tror kan ha hjälp av konkreta tips och råd för en mer balanserad vardag!

Du kan se webinariet i efterhand på:
 https://www.youtube.com/watch?v=ntl-Qh1meis