Igår var vi på Linkura och Feelgood Svenska AB och startade igång Exploateringskontoret, Stockholms stad. Vi är otroligt glada att ni valt Linkura och Feelgood i ert förebyggande arbete och kul att ni väljer moderna verktyg för det.

Christina Berglund från Linkura, hur var det att träffa kund idag?
– Alltid lika roligt att träffa våra kunder samt berätta om vår mätbara coachningstjänst. Jag möttes av stor nyfikenhet och tacksamhet. En av medarbetarna sade även att ”det ska bli så spännande och intressant att få vara med om att arbeta på detta sätt med hälsa, tänk att vi ska använda så modern teknik – helt rätt”.

Vår VD Johan Gunnarsson på Linkura säger att ”det är mycket glädjande att få förnyat förtroende och fortsätta vårt viktiga arbete inom Stockholms stad, nu på Exploateringskontoret.”