När? 12 februari 2019
Tid?
12.00-13.00
Anmälan?
Webbinariet har ägt rum men du kan se den inspelade versionen i sin helhet nedan.

Stress är ett faktum i dagens samhälle och den ständigt uppkopplade vardagen gör oss ibland sjuka. Socialt brus kräver vår uppmärksamhet dygnet runt och våra hjärnor bombas av ett ständigt informationsflöde. Reklam, nyheter, jobb, multitasking, mail, sms, telefon och sociala medier fyller våra hjärnor och vi får aldrig en paus för att återhämta oss.

  • Vad är återhämtning, vad händer i kroppen och hur ska jag hitta min återhämtning.
  • Hur vet jag att jag får tillräckligt med återhämtning?
  • Kan små förändringar i vardagen ge effekt?

En inspirerande föreläsning varvat med fakta och tips. Maria Eriksson och Tinna Berglund coacher på Linkura med lång erfarenhet av stresshantering och beteendeförändring delar med sig av sin erfarenhet av att arbeta med individer med stressproblematik.

Vill du bli kontaktad?

Du kanske vill veta mer om hur Linkura hjälper företag och individer till balans i vardagen och en hållbar tillvaro?