Är jobbet värt att dö för? Anders Tjernvik, forskare och docent på Linkura, tillsammans med Marita Tirén, organisationskonsult och legitimerad psykolog på Arbetsmiljöakademin, pratar om stressens påverkan i arbetslivet. Eller snarare den stora bristen på återhämtning vi ser.

Under seminariet får du ta del av risk- och friskfaktorer i arbetsmiljön. Kan motivation och välmående drivas i samspel med OSA (föreskriften organisatorisk och social arbetsmiljö 2015:4)? Hur kan medarbetarnas produktion ökas med god arbetsmiljö? Kan ständig tillgänglighet, höga krav och förändringar i organisationen hanteras annorlunda än idag? Du får med dig konkreta förslag till stöd för dig och dina medarbetare.

Vi pratar bland annat om:
– Bakgrund och förklaring av kroppens reaktioner på stress.
– Statistik från Linkura-rapporten 2019. Varför får vi inte tillräckligt med återhämtning idag?
– Är jobbet värt att dö för? Eller bli sjuk för? Praktiska tips, råd och erfarenheter för individer/medarbetare.

Kom ihåg att stress inte är farligt, men brist på återhämtning är det!

När? 21 februari
Tid? 07.30-09.00
Var? Openlab Konferens, Valhallavägen 79 Stockholm

Anmäl dig här senast den 15:e februari.