Det senaste tillskottet till Linkura är Tobias Johansson som kommer kliva in i en roll som affärsutvecklare. Med erfarenhet inom både entreprenörskap, försäljning och marknadsföring samt ett starkt driv kommer Tobias att stärka Linkuras organisation och blir en välkommen medarbetare.

Tobias, varmt välkommen till oss! Vad lockade dig att börja på Linkura?
Tack, superkul att få vara med på den här resan! Jag fick förmånen att arbeta med Linkura under hösten genom ett traineeprogram på företagsinkubatorn LEAD och kände att det klickade både med produkten och teamet. Har alltid brunnit för entreprenörskap och drömt om att kliva in i ett bolag i tillväxt så när möjligheten kom behövde jag inte många minuter på mig att fundera. Att Linkuras tjänst dessutom bidrar till att göra världen lite bättre varje dag känns superhäftigt!

Berätta mer om din bakgrund, och varför du jobbar med affärsutveckling?
Jag är en glad 25-åring som tillsammans med flickvännen, numera fästmö, för 6 år sedan övergav Sörmland för Östgötaslätten. Skulle jag försöka rita upp en röd tråden i mitt liv är det att jag älskar att utmana mig själv. Dels yrkesmässigt med nya uppdrag och roller men också på fritiden där jag roar mig med allt från triathlon till vindsurfing. Har trots min relativt unga ålder hunnit med en del och utöver en kort vända in på universitetet har jag i olika former varit engagerad i bolagsbyggande och entreprenörskap sedan jag startade mitt första företag som 17-åring. Att jag jobbar med just affärsutveckling beror på att jag älskar att vara i händelsernas centrum med många bollar i luften.

Vilken är din drivkraft i arbetet med affärsutveckling?
I grund och botten drivs jag av att ha roligt på jobbet vilket för mig handlar mycket om att våga utmana mig själv att göra nya saker. Det som är så härligt med affärsutveckling är att ingen dag är den andra lik utan det finns alltid en ny utmaning att ta tag i där kan jag få utlopp för både min kreativitet och analysförmåga. I ett större perspektiv brinner jag för att bidra i omställningen till en mer hållbar värld vilket jag verkligen känner att vi arbetar för här på Linkura!