Vi på Linkura vill tillsammans med Helena Schiller varmt välkomna dig till ett frukostseminarium inom området arbete, stress och återhämtning. Vi vill något provokativt lyfta frågan om varför alla fokuserar så mycket på stressen i arbetslivet när det vore mycket mer logiskt att fokusera på verkningsfulla helhetslösningar för återhämtning, anpassade för det samhälle vi lever i idag. Seminariet riktar sig till dig som är chef.

Helena Schiller är disputerad forskare och författare med stress och sömn som specialitet, med lång erfarenhet av arbete med företag och organisationer.

Helena kommer i samband med seminariet lansera och berätta om sin nya bok ”Sömnpusslet: Arbete, stress och sömn så får du bitarna att gå ihop” och reder tillsammans med Linkuras docent och forskningsansvarige Anders Johansson ut begreppen stress och återhämtning samt hur de kan mätas och balanseras över tid både på medarbetar- och organisationsnivå. Under seminariet kommer vi att lotta ut Helenas bok till er som besökare. Ni kommer även att kunna köpa Helenas bok på plats.


16 oktober klockan 7.30-9.00
Openlab Konferens, Valhallavägen 79 Stockholm


PROGRAM

7.30 – 8.00 Frukost
8.00 – 8.25 Helena Schiller och sömnpusslet
8.30 – 8.55 Linkura

Anmälan hittar du här…