Det senaste tillskottet till Linkura är Mikael Ahlfors. Mikael kommer in som Linkuras nya försäljningschef och kommer att driva bolagets strategiska och operativa försäljning.

Med lång erfarenhet inom affärsutveckling och försäljning med starkt driv kommer Mikael att stärka Linkuras organisation och blir en välkommen medarbetare.

Mikael har erfarenhet som hälsokonsult, utveckling och etablering av bolag inom träningsbranschen samt sex år av affärsutveckling och försäljning inom företagshälsovården inom de största bolagen i Sverige. Detta i kombination med en hälsopedagogutbildning gör att han har en självklar plats på Linkura.

Mikael, varmt välkommen till oss! Vad lockade dig att börja på Linkura?

— Nollvision mot utbrändhet! Att ett bolag kan förena samhällsnytta med faktiska resultat för organisationer och privatpersoner – ett företag jag stolt vill tillhöra och lyfta fram som kan påverka en hel nation! Jag ser fram emot att påbörja vårt gemensamma arbete och bidra till ett hållbart privat- och yrkesliv.

Berätta mer om din bakgrund, var det tidigt ett mål att arbeta med försäljning?

— Jag har tidigt blivit uppmärksammad för mina starka egenskaper och min förståelse inom försäljning. Sedan har jag upplevt att jag haft en naturlig fallenhet för det och med hjälp av bra organisationer och kvalitativa produkter har det varit ett oerhört givande och utvecklande område att jobba inom. Målsättningen för mig inom försäljning är att ständigt våga utmana mig själv och tvingas utvecklas och inneha starka långsiktiga relationer med fokus på kundnytta och kundnöjdhet. Att få se resultat hos kund är en fantastisk upplevelse!

Vilken är din drivkraft i arbetet med försäljning?

— För mig är det viktigt att förstå kundens faktiska behov och utmaning. Att bidra till minskade sjukskrivningar, ökat medarbetarskap och undvika att fler har för höga stressnivåer med risk för utbrändhet. Detta är något som skapar effekt på organisation-, grupp- och individnivå och även färre fall av utbrändhet inom sjukvården. Att få vara delaktig i ett bolag som Linkura med denna typ av tjänst är något som gör att mina drivkrafter blir starkare än jag upplevt på mycket länge.