Under Almedalsveckan i Visby den 2-4 juli tävlar Linkura vidare i The Serendipity Challenge, entreprenörstävlingen för Nordens främsta Start Up- och tillväxtföretag. Här tävlar företag från alla branscher med unika innovationer eller affärsidéer som har global potential.

Linkura har med sin patenterade mätteknik som genom EKG mäter sömnkvalitet, stressnivåer och rörelseaktivitet hos användaren fått en finalplats i The Serendipity Challenge. Linkuraprogrammet ger kunden konkreta verktyg för att öka sitt välbefinnande och sin hälsa med mental träning och personlig coachning. Allting för att minska den stressrelaterande sjukfrånvaron i organisationer. Av de 50 framtidsbolag som vunnit en plats till Serendipity Challenge utser juryn Årets Startupbolag och Årets Tillväxtbolag.

– Riktigt kul att teamet får denna utmärkelse som ett bevis på vårt arbete den senaste tiden, säger VD Johan Gunnarsson.

Tävlingen syftar till att exponera entreprenörskap och ge bolagsbyggare möjligheten att visa upp sig på den nationella arenan, samt lyfta Sverige för innovativa framtidsbolag som förändrar, förbättrar och utvecklar sina respektive industrier på global nivå. Serendipity Challenge vill också knyta samman entreprenörer, företagsledare, investerare, politiker och samarbetspartners.

Läs mer om tävlingen här…