Den 9:e februari kommer vi tillsammans med Kommuninvest att bjuda dig till frukostseminariet ”Hållbara chefer och medarbetare” i Örebro.

Under frukostseminariet kommer vi att prata om hur du kan jobba för att skapa ett hållbart företag med hållbara ledare och medarbetare. Anders Johansson som är forskningsansvarig hos Linkura och även docent i fysiologisk mätteknik kommer att prata om den ökande stressen, vad det beror på och vilka fysiologiska faktorer som ligger bakom. Vi kommer även att prata om hur du som arbetsgivare kan arbeta för att leva upp till de allt högre kraven som AFS:en ställer på din organisation.

Avslutningsvis kommer Malin från Kommuninvest att dela med sig av deras resa till en Hållbar vardag. Inbjudan kommer ut i början av januari men reservera tid i kalendern redan nu. Det här vill du inte missa!