Dataskyddspolicy

Linkura värnar om din personliga integritet. Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter.

Vilken information samlar vi in?

Information som du ger till oss.
Väljer du att använda webbformulär på hemsidan lagrar vi de uppgifter som du anger där.

Väljer du att genomföra det stresstest som finns på hemsidan lagrar vi namn, e-postadress samt telefonnummer som du anger. Svar på testfrågorna lagras ej.

Information vi samlar in om dig.
Sedan 2019-02-06 använder Linkura Google Analytics och samlar in data i enlighet med de användarinställningar som du som användare har angett i dina inställningar i Google. De hanterar endast nödvändiga uppgifter och i enlighet med de dataskyddskrav som gäller. För mer information, se respektive leverantörs dataskyddspolicy.
Linkura använder även Hotjar för att bättre förstå våra användares behov och för att optimera denna service och erfarenhet. Hotjar är en tekniktjänst som hjälper oss att bättre förstå våra användares upplevelse (t.ex. hur mycket tid de spenderar på vilka sidor, vilka länkar de väljer att klicka, vilka användare som inte gillar det, etc.) och det gör det möjligt för oss att bygga och behålla vår service med användarfeedback. Hotjar använder cookies och annan teknik för att samla in data om användarnas beteende och deras enheter (i synnerhet enhetens IP-adress (fångad och lagrad endast i anonymiserad form), enhetens skärmstorlek, enhetstyp (unika enhetsidentifierare), webbläsarinformation, geografisk plats (endast land), föredraget språk som används för att visa vår hemsida). Hotjar lagrar denna information i en pseudonymiserad användarprofil. Varken Hotjar eller vi kommer någonsin att använda denna information för att identifiera enskilda användare eller att matcha den med ytterligare uppgifter om en enskild användare. För mer information, se Hotjars integritetspolicy genom att klicka på den här länken.

Du kan välja bort att skapa en användarprofil, Hotjar lagrar data om din användning av vår webbplats och Hotjars användning av att spåra cookies på andra webbplatser genom att följa den här bortkopplingslänken.

Vad gör vi med din information?
Samtliga användares besöksstatistik analyseras för att förbättra kvaliteten på webbplatsen.

Gör vi något mer med uppgifterna?

Vilka kan vi komma att dela din information till?
Linkura delar inte ut informationen till någon tredje part.

Leverantörer
Webbsidan hanteras av Loopia.

Var behandlar vi dina personuppgifter?
Dina personuppgifter kommer alltid att behandlas inom sverige

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?
Personuppgifterna lagras i max 2 år.

Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering
Rätt att få tillgång till din data. Du kan begära en kopia av de uppgifter du skulle vilja veta och verifiera den information vi har om dig. Kopian är gratis att begära.

Rätt till rättelse. Du har rätt att korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv.

Rätt att bli raderad (“rätten att bli bortglömd”). Detta gör du genom att kontakta oss på support@linkura.se med en skriftlig ansökan..

Hur är det med cookies och liknande tekniker?
Vi använder cookies på vår hemsida. För mer information om hur cookies fungerar, se  https://pts.se/sv/privat/internet/integritet/kakor-cookies/

Förändringar i denna dataskyddspolicy
Vi reserverar oss rätten att ändra denna dataskyddspolicy när som helst. När vi gör förändringar meddelar vi detta genom att publicera uppdateringen på hemsidan och ändra senast uppdaterad-datum längst upp på denna sida. Vid större förändringar meddelas också med en särskild notis på vår hemsida.

Kontakta oss
Linkura AB är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 556915-8990 och har sitt säte på Tornbyvägen 1, 582 73 Linköping.

Linkura har ett dataskyddsombud. Du kan alltid nå Linkuras dataskyddsombud på info@linkura.se

Linkura är personuppgiftsansvarig (controller) för behandlingen av dina personuppgifter enligt ovan. Linkura följer svensk dataskyddslagstiftning.

Dataskyddspolicyn uppdaterades senast 2019-02-04

Fler frågor? Kontakta oss

12 + 1 =